ŽESTOKA PORUKA POZNATOG GLUMCA; NIKOLA KOJO POZVAO NA SMJENU VUČIĆA: "Ja pola života plivam u ovom blatu"

Onima koji među kandidatima nisu pronašli svog favorita kazao je da se “ujedu za ruku” i ipak odaberu nekog ko nije “savršen” po njihovim mjerilima.

  • Kultura

  • 03. Apr. 2022  03. Apr. 2022

  • 4

Srbijanski glumac Nikola Kojo na svom Facebook profilu oglasio se povodom izbora u ovoj zemlji te je svoje sugrađane pozvao da glasaju uz poruku da zaslužuju bolje od trenutnog stanja, kao i da je vrijeme za smjenu onih na vlasti.

Imam 54 godine. Više od pola života plivam u ovom blatu. Vi koji ste u njemu rođeni i smatrate ga prirodnom sredinom, zaslužujete bolje. Zaslužujete bistre potoke”, napisao je Kojo.

Svojim sugrađanima poručio je da se “sada pobrinu za svoju budućnost” i iskoriste šansu koju imaju.

“Nećete se ni okrenuti, a shvatit ćete koliko je vrijeme ozbiljan neprijatelj”, napisao je.

Aludirajući da je vrijeme da se oni koji su trenutno na vlasti skinu sa pozicija poručio je svojim sunarodnicima da “učestvuju u uvođenju procesa smjenljivosti”.

Onima koji među kandidatima nisu pronašli svog favorita kazao je da se “ujedu za ruku” i ipak odaberu nekog ko nije “savršen” po njihovim mjerilima.

“Glasajte zbog djece moje generacije i vaše koja će se hvala Bogu uskoro roditi! Neka plivaju u bistrim potocima!”, zaključio je Kojo.

Državljani Srbije danas biraju predsjednika, novi saziv Narodne skupštine, kao i lokalnu vlast u 13 samouprava uključujući i glavni grad Srbije – Beograd.

Tokom izbornog dana zabilježeno je i nekoliko incidenata.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...