ALEKSANDAR VUČIĆ NAKON IZBORA U EKSTAZI: "U Republici Srpskoj sam dobio skoro…"

Vučić je rekao da će vjerovatno nakon Nikole Pašića biti Srbin koji je najduže na vlasti i da je ponizan pred svojim narodom.

  • Regija

  • 04. Apr. 2022  04. Apr. 2022

  • 1

Aleksandar Vučić, predsjednički kandidat koalicije "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve", proglasio je pobjedu na izborima u Srbiji. Vučić je na konferenciji za novinare u štabu stranke rekao da je na predsjedničkim izborima osvojio 59,9 do 61 posto glasova.

Kazao je da ta stranka procjenjuje da je na izbore izašlo 3.840.00 birača.

"Ogroman broj ljudi, najveći u poslednje vrijeme. Gotovu svuda sem nepotrebnih i besmislenih tenzija oko nevažnih stvari ili zato što je neko želeo da napravi probleme, suštinski je sve proteklo u redu i miru", rekao je Vučić.

Zahvalio je je svima na podršci.

"U Republici Srpskoj sam osvojio skoro 90 odsto glasova. Hvala građanima još jednom", rekao je Vučić.

Vučić je rekao da će vjerovatno nakon Nikole Pašića biti Srbin koji je najduže na vlasti i da je ponizan pred svojim narodom.

Vučić je rekao da je na predsjedničkim izborima dobio 59,9 do 61 posto glasova, drugoplasirani je Zdravko Ponoš sa 17,7 posto glasova, zatim Miloš Јovanović sa 5,9, Milica Đurđević Stamenkovski 4,5 odsto glasova, Boško Obradović sa 4,4, Biljana Stojković sa 3,15 odsto glasova, Branka Stamenković sa 2 i Miša Vacić sa 0,9 odsto glasova.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...