JEZIVO, GROZNO, BIZARNO: Pogledajte šta se dogodilo u izbornom štabu Vučićevog SNS-a nakon proglašenja pobjede...

Uz trubače i šampanjac članovi SNS-a slavili su pobjedu na predsjedničkim i parlamentarnim izborima.

  • Mini market

  • 04. Apr. 2022  04. Apr. 2022

  • 3

Pobjeda u prvom krugu sa gotovo 60 posto, poređenje sa Nikolom Pašićem, sigurna ruka koja Srbiju vodi kroz historiju, samo su neke od situacija koje su obilježile obraćanje Aleksandra Vučića u izbornom štabu Srpske napredne stranke, navlja Nova.rs.

Najbizarnija se dogodila na samom kraju njegovog obraćanja, kada su članovi SNS-a iznijeli tortu u obliku Vučića koji izlazi iz frižidera.

Podsjetimo, taj performans Vučić je izveo na televiziji Pink tokom predizborne kampanje. U toku programa uživo, Vučić je izašao iz frižidera postavljenog u studiju ružičaste televizije, aludirajući na zamjerke mnogih da praktično izlazi iz frižidera.

altFoto: Goran Srdanov/Nova.rs

Uz trubače i šampanjac članovi SNS-a slavili su pobjedu na predsjedničkim i parlamentarnim izborima, a tortu je iznio predsjednik općine Ub, Vučićev kum i čovjek koga je Veljko Belivuk označio kao vezu njegove organizovane kriminalne grupe sa predsjednikom Srbije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...