POTEKLA JE KRV: O sudaru Ibrahimovića i Medela jutros bruji Italija, pogledajte ko je izvukao deblji kraj...

Tim Stefana Piolija uspjela je čak 33 puta zapucati prema golu Bologne, od čega sedam puta u okvir gola, ali nijedan od tih udaraca nije završio u mreži.

  • Sport

  • 05. Apr. 2022  05. Apr. 2022

  • 0

Milan-Bologna su u ponedjeljak u zadnjoj utakmici 31. kola italijanskog prvenstva odigrali bez pogodaka. Tim Stefana Piolija uspio je čak 33 puta zapucati prema golu Bologne, od čega sedam puta u okvir gola, ali nijedan od tih udaraca nije završio u mreži.

Italijanski velikan tako nije uspio postići pogodak koji bi mu znatno pomogao u lovu na Scudetto, a stradao je i njegov igrač koji je očito najviše želio doći do tog gola. Naravno, radi se o Zlatanu Ibrahimoviću, koji se tokom drugog dijela sudario glavama sa stoperom Bologne Garyjem Medelom.

Šveđanin je nakon sudara pao na tlo, kratko se držao za glavu i shvatio da krvari jer mu je razbijena arkada, a potom se ustao sa željom da što prije nastavi igru. Tek kad je vidio da je Medel prošao znatno lošije od njega, Šveđanin se smirio i pričekao da se Čileancu ukaže pomoć.

Sudar Ibrahimovića i Medela pogledajte OVDJE!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...