VUČIĆEV TABLOID URLA: "Svi su se ujedinili protiv Vučića. 'Izdajnici', 'tajkunski plaćenici', 'NATO genocidaši', 'Vučićeve sluge', svi zajedno protiv predsjednika!" 

"Kad su shvatili da možda mogu da otmu još koji odbornički mandat, da na neku foru mogu da uzmu još koji glas u Beogradu, svi su se ujedinili sa samo jednim planom i programom: Srušiti Vučića!"

  • Regija

  • 06. Apr. 2022  06. Apr. 2022

  • 3

Trebala su im samo 24 sata da se svi ujedine protiv Aleksandra Vučića, piše beogradski tabloid "Informer" blizak srbijanskom režimu, povodim vijesti da opozicija u glavnom gradu Srbije pravi koalicioni savez kako bi preuzela vlast od Vučićevih “naprednjaka”.

"I levi i desni, i četnici i partizani, i Amerikanci i Rusi, i oni koji bi sve Srbe osudili za genocid i oni koji za sebe tvrde da su najveće patriote, i oni koji bi sutra priznali lažnu državu Кosovo i oni koji u kampanji pozivaju u rat za svetu srpsku zemlju…", piše Informer i podsjeća da je "Đilasova Marinika do prekjuče za Milicu Zavetnicu pričala da je 'Vučićeva sluga', Miloš Jovanović je Vladetu napadao zbog prostačkih izjava i govorio da nikada neće i ne može sa Marinikom koja je protiv svih nacionalnih interesa, Boško Dveraš je za Ponoša govorio da je NATO plaćenik koji je uništio Vojsku i Srbiju, Tadić je pretio da će, odmah posle izbora, objaviti sve što zna o svima njima…"  

"I onda? Šta se desilo? Pa kad su shvatili da možda mogu da otmu još koji odbornički mandat, da na neku foru mogu da uzmu još koji glas u Beogradu, svi su se ujedinili sa samo jednim planom i programom: Srušiti Vučića! I privatizovati Beograd, pretvoriti prestonicu u tajkunsku kasicu-prasicu Đilasa i kompanije. I baš ih onda briga i za Srbiju, i za Кosovo i za genocid i za NATO i ne važe onda sve 'junačke zakletve' i sve parole izgovorene u kampanji. Кoga briga za Srbe i Srbiju, važne su samo njihove guzice", piše Informer u tekstu objavljenom na naslovnoj strani. 

Informer / Screenshot

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...