EPILOG UŽASA U BRČKOM: U teškoj saobraćajnoj nesreći poginula jedna osoba, sedmero povrijeđenih...

Za vrijeme uviđaja saobraćaj u ulici Mostarska bio je obustavljen.

  • Hronika

  • 12. Apr. 2022  12. Apr. 2022

  • 0

Lice čiji su inicijali A. J. (32) poginulo je u sudaru "Mercedesa" i "Audija Q7" u Brčkom, a sedam osoba je povrijeđeno, potvrđeno je Srni u Policiji Brčko distrikta.

Glasnogovornica Policije Dževida Hukičević rekla je da su tri osobe zadobila teške povrede, dok je ostalih četvoro lakše povrijeđeno.

Dodala da je poginulo lice koje je vozilo "Mercedes", dok je za volanom vozila "Audi Q7", bilo lice čiji su inicijali M. N.

Saobraćajna nesreća dogodila se sinoć oko 21.00 sat u Ulici Mostarska. Hukičevićeva je navela da je policija izašla na lice mjesta odmah po prijavi, kao i da su tu stigli vatrogasci koji su preduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnosti.

"Pod nadzornom dežurnog tužioca distrikta izvršen je uviđaj, a na lice mjesta izašao je i vještak saobraćajne struke, te se utvrđuju uzroci saobraćajne nezgode", pojasnila je Hukičevićeva.

Za vrijeme uviđaja saobraćaj u ulici Mostarska bio je obustavljen.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...