DRAGAN BURSAĆ ZGROŽEN IZJAVAMA SANJE VULIĆ: „To je taj mentalni, etički, obrazovni i politički nesoj, koji…“

Ne stišavaju se reakcije nakon izjava zastupnice SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanje Vulić.

  • Društvo

  • 13. Apr. 2022  13. Apr. 2022

  • 2

Nakon najnovijih uvreda izrečenih od strane Sanje Vulić, oglasio se novinar i kolumnist iz Banje Luke Dragan Bursać.

„To je taj mentalni, etički, obrazovni i politički nesoj koji izbačen na površinu uništava ovu zemlju,“ poručio je Bursać.

Podsjetimo, zastupnica SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić reagirala je na odluku visokog predstavnika kojom se ukida Zakon o nepokretnoj imovini RS-a.

Ona je ponovila Dodikove otrcane fraze kojima negira postojanje visokog predstavnika i bonskih ovlasti, te navela kako “njegove odluke nemaju nikakvo pravno dejstvo”.

“Po svemu sudeći, Christiana Schmidta je Bisera Turković vodila na Tekiju na Mejtašu, pa je omađijan kao i ona. Jedan turista da se tako ponaša u tuđoj zemlji baš je cirkuzantski”, rekla je Vulić.

Da je BiH ozbiljna zemlja Schmidt bi bio proglašen personom non grata.

"U Republici Srpskoj ste nepoželjni, kao i bilo koje drugo lice koje izaziva opšti nemir i nesigurnost”, poručila je Vulić.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...