DEGENEK U RINGU: Zvijezda Youtubea se namjerila na Bosanca bez ijedne pobjede, pa doživjela brutalan nokdaun (VIDEO)

U šestoj rundi ga je brutalno poslao u nokdaun pogodivši ga desnicom, nakon čega je Frati licem pao na tlo.

  • Show

  • 17. Apr. 2022  

  • 0

Talijanska zvijezda društvenih mreža Alberto Frati debitirao je kao profesionalni boksač prije dvije i pol godine i pobijedio, a sinoć je imao drugu borbu karijere. Protivnik mu je bio Banjalučanin Stefan Marković, koji je u karijeri izgubio svih 13 profesionalnih borbi.

Pa iako nikad prije nikog nije pobijedio, Marković je pokazao kao prevelik izazov za Talijana, poznatog po streaming servisu FightersLife. U šestoj rundi ga je brutalno poslao u nokdaun pogodivši ga desnicom, nakon čega je Frati licem pao na tlo. Uspio se sabrati i odraditi borbu do kraja, ali borac iz BiH pobijedio je na bodove.

Markoviću je ovo bila druga borba ove godine, a prošle ih je imao čak pet. Od 13 poraza, sedam ih je doživio nokautom. Frati je pak u svojoj prvoj borbi 2019. pobijedio Michaela Isaaca Carrera (13-53-6) jednoglasnom odlukom sudaca.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...