PREDSJEDNIK NiP-a ELMEDIN KONAKOVIĆ REPLICIRAO DENISU ŠULIĆU: "Rusiju pamtimo po dobrovoljcima koji su ubijali u BiH"

"Nesmotrena izjava Bošnjaka Šulića ili potvrda da je pripadnost našem narodu samo prevara kako bi uživao u funkciji", pita Konaković.

  • Politika

  • 19. Apr. 2022  19. Apr. 2022

  • 1

“Veze našeg i ruskog naroda su toliko duboke da su neraskidive” kaže Bošnjak Denis Šulić, potpredsjednik Narodne skupštine manjeg bh. entiteta, nakon sastanka sa ambasadorom Rusije u BiH.

"Mi Bošnjaci pamtimo ruski narod prije svega po dobrovoljcima u BiH koji su činili zločine, pljačkali i ubijali tokom agresije na našu zemlju. Nikakvih tu veza nema#, kazao je predsjednik Naroda i pravde Elmedin Konaković.

"Svjedočimo da ruski narod i Rusija u našoj domovini čine sve što mogu kako bi zaustavili njen napredak i da ruski plaćenik, Šulićev šef slijepo izvršava naređenja iz Moskve.

Nesmotrena izjava Bošnjaka Šulića ili potvrda da je pripadnost našem narodu samo prevara kako bi uživao u funkciji?

Realnije je ovo drugo jer su ljudi poput Šulića zbog pozicije spremni odreći se svog stvarnog identiteta i pripadnosti, svoje tradicije, čak i vjere", stoji u reakciji Konakovića.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...