PREDSJEDNIK HRVATSKE ZORAN MILANOVIĆ: "Fućka mi se za moj rejting u Bruxellesu, sa BiH se u međunarodnoj diplomaciji bave totalni bezveznjaci" (VIDEO)

"Meni je čast da me takva ekipa bojkotira. Nažalost, došlo je do toga da sam ih morao nazvati bandom, što i jesu i za to su i osuđeni", rekao je Milanović.

  • Regija

  • 21. Apr. 2022  21. Apr. 2022

  • 1

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović drži press konferenciju u Klovićevim dvorima u Zagrebu.

Očekuje se da će odgovoriti premijeru Plenkoviću, koji je jučer najavio vladin "bojkot predsjednika" nakon što je Milanović nazvao HDZ "bandom" a samog Plenkovića "prljavim" i "udbaškim nasljednikom".

"Meni je čast da me takva ekipa bojkotira. Nažalost, došlo je do toga da sam ih morao nazvati bandom, što i jesu i za to su i osuđeni", rekao je Milanović.

"Nakon toga što su rekli o generalima, što mi je preostalo? Da kažem da je to jedan utjecajni državnik", rekao je.

"To je čovjek koji je jučer izjavio da je njegov utjecaj u Bruxellesu ogroman, a Milanović je štetočina. U redu, ako je tvoj utjecaj ogroman, zašto ga nisi iskoristio za Hrvate u BiH. Ili si lažov ili si izdajnik. Jer ako imaš utjecaja dok se tamo Hrvatima u BiH napijaju krvi, a ne radiš ništa, onda si izdajnik. I onda reći da sam ja uvrijedio Bošnjake izjavom o sapunu...", rekao je.

"Ne možemo ni po zakonu ni Ustavu pismeno surađivati. On je udbaš. To nije Gotovina i nisu hrvatski mučenici. To je čovjek koji neće prezati ni od čega da drugoga oblati. Fućka se njemu za Hrvatsku i Hrvate u BiH, jer tu je imao posebnu potrebu naglasiti da sam štetočina", rekao je.

"Fućka se meni kakav je moj rejting u Bruxellesu. Imamo situaciju da se s BiH u međunarodnoj diplomaciji bave totalni bezveznjaci, ljudi koji stavljaju kvačice. I ako im na putu stoje neki Čović ili Dodik, njih zanima mogu li oni ti ispuniti neke svoje zadatke. Mi se nalazimo u opasnoj situaciji. Hrvatima se u BiH bave totalni bezveznjaci uz asistenciju hrvatskih izdajnika", rekao je Milanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...