SPRINTERI ILI MARATONCI: Koji je horoskopski znak najskloniji brzom, a koji sporom seksu?

Jeste li skloni seksu 'na brzaka', ili se volite dugo pripremati, zavoditi i zagrijavati sebe i partnera? Zodijak baca svjetlo na vaš ukus na tom polju.

  • Sex i grad

  • 24. Apr. 2022  24. Apr. 2022

  • 0

Blizanci sprinteri

Oličenje osoba koje vole iskušati sve pa iz fizikalnih razloga ne mogu ničemu posvetiti puno vremena i pažnje. Blizanci su znatiželjni i užurbani ljubavnici koji su vjerovatno izmislili sprinterski seks još u eri pećinskih ljudi. Najmilije su im aktivnosti koje ne moraju temeljito planirati i koje ne traju dugo jer ih to spašava od monotonije i omogućuje im da ubrzo prijeđu na iduću aktivnost koja također ne zahtijeva puno vremena.

Od tipičnog je Blizanca seks redovno kratkotrajan i lišen strasti, koju nadomješta Blizančeva gluma. Lokacije na kojima će inicirati ili prihvatiti instantni seks obuhvataju sve koje možete zamisliti, od kabine odjela za odjeću robne kuće i napuštene telefonske govornice do parkirališta, zaglavljenog lifta i prostora iza pozornice.

Ostali seksualni brzanci: Ovan, Strijelac. 

Bikovi maratonci

Rođeni u znaku čija je vladavina počela u srijedu 20. aprila izbjegavaju situacije u kojima se od njih zahtijeva žurba. Vole duge večere, prigušenu muziku i svjetla, polagano dizanje temperature, izazovno svlačenje i na koncu seks bez pritiska i vremenskih ograničenja. Brzinski, neobavezni seks zapravo ih ne zanima.

Ako ih neko nagovori na njega ili osjete da se trebaju dokazati, mlađi će ga Bikovi obaviti u šumarku, na proplanku ili u sjeniku. Kontakt s prirodom od velike je važnosti za pripadnike ovog znaka. Starijim će Bikovima prvo pasti na pamet kuhinjski stol i fotelja, kao dva komada namještaja s kojima su najintimnije povezani. Zbog ljubavi prema hrani i drijemanju, razumije se.

Ostali seksualni puževi: Rak, Jarac. 

(Tportal) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...