POTVRĐENO: Kontroverzni hrvatski pjevač Marko Perković Thompson održat će koncert u Bosni i Hercegovini…

Thompsonovi nastupi u BiH do sada su izazivali oprečne reakcije u javnosti zbog ustaške ikonografije i pokliča "Za dom spremni" koji je dio jedne Thompsonove pjesme, a 2007. godine otkazan je i koncert u Sarajevu.

  • Kultura

  • 25. Apr. 2022  25. Apr. 2022

  • 7

Pjevačka grupa Krčevine iz Viteza na Uskrsnom koncertu održanom u Vitezu potvrdila je, a ujedno i najavila „veliki spektakl“ u svojoj mjesnoj zajednici.

Dana 20. augusta na stadionu u Krčevinama u Vitezu održat će se veliki koncert Marka Perkovića Thompsona, a dio prihoda od koncerta usmjerit će se za izgradnju crkve na Žumama.

Podsjetimo, Thompsonovi nastupi u BiH do sada su izazivali oprečne reakcije u javnosti zbog ustaške ikonografije i pokliča "Za dom spremni" koji je dio jedne Thompsonove pjesme, a 2007. godine otkazan je i koncert u Sarajevu.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...