UHVAĆENA NA DJELU: Nedugo nakon objave razvoda, slavna glumica snimljena s 24 godine mlađim...

Nagrađivana glumica skinula je vjenčani prsten jer je njen uskoro bivši suprug već napustio njihov dom u Londonu.

  • Show

  • 25. Apr. 2022  25. Apr. 2022

  • 1

Nakon što su svjetski mediji prenijeli bombastičnu vijest da se poznata glumica Thandiwe Newton razvodi od redatelja Ola Parkera nakon 23 godine braka, sada su osvanule fotografije na kojima se glumica strastveno ljubi s muzičarom Lonrom, čije je pravo ime Elijah Dias.

49-godišnja zvijezda, koja je još uvijek službeno u braku s Parkerom, viđena je kako u opuštenom izdanju šeta s 25-godišnjim reperom u Malibuu, a u jednom su se trenutku zaustavili kako bi se strastveno poljubili. Zanimljivo je da je Lonr samo četiri godine stariji od najstarijeg djeteta Thandiwe i Ola, 21-godišnje kćeri Ripley.

Par je svoj vikend iskoristio da provedu što više kvalitetnog vremena jedno s drugim, što je uključivalo i rehabilitaciju te predah uz ukusne zalogaje.

Nagrađivana glumica skinula je vjenčani prsten jer je njen uskoro bivši suprug već napustio njihov dom u Londonu. Lonr, koji je rođen 1997. godine, ušao je u muzičku industriju sa singlom 'A. M' te je 2020. objavio svoj debitantski EP pod nazivom 'Land of Nothing Real', koji je akronim njegova umjetničkog imena.

Lonr je tekstopisac te je bio nominiran za više nagrada Grammy. Napustio je koledž 2016. te je radio i odlazio u New York 'kako bi uzdigao sebe i svoju muziku', prenosi Daily Mail.

Budući da je samouk kad je muzika u pitanju, Lonr je naučio svirati instrumente u svojoj spavaćoj sobi, a sebe opisuje kao 'nepredvidljivu, zabavnu, smiješnu, ali u isto vrijeme i ozbiljnu osobu'.

Ranije je izjavio da 'želi osvojiti svijet', a njegovi uzori su Kurt Cobain i Kanye West.

Thandiwe i Ol nisu viđeni zajedno u javnosti još od 2020. godine kada su bili na odmoru na Ibizi. Navodno je Thandiwe imala emocionalnih, ali i porodičnih problema nakon razlaza sa suprugom, s kojim dijeli troje djece - Ripley (21), Nica (17) i Bookera (8).

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...