KRAĆE NE MOŽE: Blake Lively u haljini u kojoj ne smijete napraviti niti jedan krivi korak (FOTO)

Iako je haljina sama po sebi dovoljno upečatljiva zbog boje, Blake ju je odlučila nadopuniti torbicom u jednako efektnoj nijansi crvene boje.

  • Žena

  • 25. Apr. 2022  25. Apr. 2022

  • 0

Gigi Hadid proslavila je svoj 27. rođendan na velikoj zabavi koja se održala u njujorškom privatnom klubu Zero Bond. Na zabavu su došle i brojna poznata imena iz svijeta mode poput njene sestre Belle Hadid, legendarne Helene Christensen, Marthe Hunt i Emily Ratajkowski, ali i druge slavne dame.

Među gošćama je bila i glumica Blake Lively. Lijepa 34-godišnjakinja na zabavu je došla u vrlo efektnoj ljubičastoj haljini koju potpisuje Sergio Hudson.

Blake LivelyBlake Lively (Foto: Profimedia)

U pitanju je model sa strateški postavljenim okomitim šavovima koji vizualno stanjuju figuru. Iako je haljina sama po sebi dovoljno upečatljiva zbog boje, Blake ju je odlučila nadopuniti torbicom u jednako efektnoj nijansi crvene boje.

Crvene su bile i salonke Christiana Louboutina, njenog omiljenog dizajnera cipela, napravljene od brušene kože sa zlatnom blok-potpeticom.

Blake Lively u haljini Sergija HudsonaBlake Lively u haljini Sergija Hudsona (Foto: Profimedia)

Kraće ne može kada je u pitanju ova haljina koja je uistinu zahtijevala opreznost prilikom kretanja. Samo jedan krivi korak može prouzročiti neugodu pred kamerama znatiželjnih paparazza, a nijedna slavna dama sebi to ne želi priuštiti.

Srećom, Blake je itekako spretna u nošenju haljina mini kroja pa je ovaj izlazak prošao bez ikakvih problema, navodi Zadovoljna.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...