ŠTA SE DOGAĐA U MADRIDU: Luka Modrić bi mogao propustiti utakmicu kojom Ancelotti ispisuje historiju...

Pet kola prije kraja madridski klub ima ogromnih 15 bodova više od prvih pratitelja Barcelone i Seville.

  • Sport

  • 28. Apr. 2022  28. Apr. 2022

  • 0

Real Madrid u subotu od 16:15 dočekuje Espanyol i potreban mu je samo bod da bi osvojio naslov španskog prvaka. Pet kola prije kraja madridski klub ima ogromnih 15 bodova više od prvih pratitelja Barcelone i Seville.

Marca piše da bi utakmicu protiv Espanyola mogao propustiti Luka Modrić. Hrvatski veznjak s 36 godina je i dalje jedan od ključnih igrača Reala te ga trener Carlo Ancelotti želi odmornog za srijedu i uzvratni okršaj polufinala Lige prvaka s Manchester Cityjem. Umjesto njega Ancelotti bi mogao koristiti Fedea Valverdea, Eduarda Camavingu ili Danija Ceballosa.

Očekuje se da na klupi ostane i Karim Benzema, najbolji igrač Reala ove sezone.

"Benzemino zdravlje je najbitnija stvar za Real u ovom trenutku", piše Marca. Utakmica s Espanyolom bit će posebna za Ancelottija koji bi u subotu mogao postati prvi trener koji je osvajao naslov prvaka u svih pet liga Petice.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...