DRAMA U HRVATSKOM SABORU: Karolina Vidović Krišto napala novu ministricu da veliča Ratka Mladića pa napustila sjednicu...

Prije nego što je krenulo saslušanje, saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto je napala Šimpragu i Plenkovića koji je prisutan na sjednici kako bi predstavio Šimpragu.

  • Regija

  • 28. Apr. 2022  

  • 1

U Hrvatskom saboru će se danas saslušati nove kandidate za ministre u vladi, nakon što ih je jučer predstavio premijer Hrvatske Andrej Plenković. Riječ je o Anji Šimpragi, Damiru Filipoviću i Marinu Piletiću.

Prva je na redu Anja Šimpraga koju saslušava Odbor za Ustav, Poslovnik i politički sustav.

Prije nego što je krenulo saslušanje, saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto je napala Šimpragu i Plenkovića koji je prisutan na sjednici kako bi predstavio Šimpragu.

"Predložena kandidatkinja, kolko proizlazi iz njenog dosadašnjeg rada, ne poštuje činjenicu agresije na Hrvatsku, ne poštuje činjenicu da je srpska vojska jedina vojska koja je počinila genocid. Koja očito negira taj isti genocid...", rekla je Krišto koju je prekinuo Bošnjaković i opomenuo je uz obrazloženje da nije riječ o povredi poslovnika.

"Gospodine premijeru, toliko je građana srpske narodnosti branilo Hrvatsku, a vi je niste branili. I sad podržavate osobu koja veliča Ratka Mladića, ne znam, i sve druge osobe. I negira Oluju", rekla je zastupnica Karolina Vidović Krišto koja je nakon toga napustila sjednicu jer joj predsjednik Odbora Dražen Bošnjaković nije dao povredu poslovnika i izrekao joj opomenu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...