DRAMA U DALMACIJI: Nakon višesatnog pregovaranja specijalci uhapsili muškarca koji je pucao po luci...

Nakon višesatnog pregovaranja, jutros u 6.31 sati policijski službenici su muškarca savladali i uhapsili.

  • Hronika

  • 29. Apr. 2022  29. Apr. 2022

  • 0

Nakon višesatnog noćnog pregovaranja specijalna jedinica policije u petak ujutro uhapsila je u Zadru muškarca koji je sinoć oko 22,45 sati na području luke Gaženica pucao iz vatrenog oružja, ispalivši nekoliko hitaca, izvijestila je Policijska uprava zadarska.

“Sinoć u 22,45 sati u Gaženici, na području luke, došlo je do pucnjave od muškarca, koji je iz vatrenog oružja ispalila nekoliko hitaca. Odmah po saznanju policijski službenici PU zadarske su osigurali mjesto događaja, kao i širu zonu na području Gaženice. Također, na mjestu događaja pristigli su i pripadnici Specijalne jedinice policije s pregovaračem”, navodi se u saopćenju PU.

Nakon višesatnog pregovaranja, jutros u 6.31 sati policijski službenici su muškarca savladali i uhapsili.

“U cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja policija poduzima mjere i radnje iz svoje nadležnosti dok će se osobi pružiti ljekarska pomoć”, dodaje se u saopćenju.

S obzirom na navedene okolnosti te zbog sigurnosnih razloga, cestovni i pomorski pomet u Gaženici je bio obustavljen od sinoć u 22,50 sati do jutros u 6,45 sati, izvijestila je glasnogovornica PU zadarske Ivana Grbin.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...