STIŽE NASTAVAK “PRLJAVOG PLESA”: Kultni film vraća Baby na male ekrane NAKON 35 GODINA

Jennifer Grey se vraća u Kellerman resort u sljedećem poglavlju, objavio je studio “Lionsgate” tokom svoje prezentacije

  • Show

  • 01. Maj 2022  01. Maj 2022

  • 0

Gotovo 35 godina nakon premijere filma "Prljavi ples" u pripremi je nastavak, a u njemu bi trebalo da zaigra Jennifer Grey, koja se proslavila ulogom Baby u ovom filmu.

Jennifer Grey se vraća u Kellerman resort u sljedećem poglavlju, objavio je studio “Lionsgate” tokom svoje prezentacije, misleći pritom na luksuzno odmaralište u kojem je smještena radnja kultnog filma iz 1987. godine, prenosi Daily Mail.

U originalnom filmu Grey je tumačila lik Frances "Baby" Houseman, koja je ljeto 1963. godine provela u rizortu Kellerman sa svojom porodicom. Tokom svog boravka tamo upoznala je instruktora plesa Johnnyja Castlea, kojeg je odglumio Patrick Swayze, prenosi b92.

Film je postao veliki hit i zaradio je 64 miliona dolara, a budžet filma bio je samo šest miliona dolara. Osvojio je i Oskara za najbolju originalnu pesmu za “The Time of My Life”, a zaradio još je 150 miliona dolara od međunarodnih izdanja tokom godina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...