OPROŠTAJ OD LEGENDE BH. FUDBALA: Grad Sarajevo projekcijom na Vijećnici odao počast Ivici Osimu

"Danas nas je napustio veliki čovjek. Predani sportista koji je sve radio sa strašću i iz ljubavi prema igri. Cijenjen i legendaran svuda u svijetu", kaže Karić.

  • Društvo

  • 01. Maj 2022  01. Maj 2022

  • 0

Ivici Osimu, legendi bh. fudbala koji je preminuo u Grazu u 81. godini, odata je počast i projekcijom na sarajevskoj Vijećnici.

"Danas nas je napustio veliki čovjek. Predani sportista koji je sve radio sa strašću i iz ljubavi prema igri. Cijenjen i legendaran svuda u svijetu.

Neustrašivi sarajevski duh, koji nije ustuknuo pred zlom i u najtežim trenucima za Bosnu i Hercegovinu i rodno Sarajevo.

Tih. Nezaboravan. Vječan. Ivica Osim Švabo", napisala je gradonačelnica Benjamina Karić, uz fotografiju Vijećnice.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...