BRANISLAV BORENOVIĆ O POŽARU U ZGRADI IRB-a: "Čudno kako vatra baš hoće na ugovore i papirne dokaze"

– Požar u IRB! Kažu „izgorio dio dokumentacije, ali ima sve na serverima“. Čijim, od koga? Šta je sa ugovorima Farmland, Energolinija, Niskogradnja, Kaldera…? Čudno kako požari baš hoće na ugovore i papirne dokaze! Pamtimo požar u banjalučkom sudu 2010! Sve istražiti, detaljno – poručio je Borenović.

  • Politika

  • 02. Maj 2022  

  • 2

- Čudno kako požari baš hoće na ugovore i papirne dokaze, poručio je predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

Povodom razornog požara u zgradi Investiciono-razvojne banke Republike Srpske u Banjaluci, Borenović se oglasio na Twitteru.

- Požar u IRB! Kažu "izgorio dio dokumentacije, ali ima sve na serverima". Čijim, od koga? Šta je sa ugovorima Farmland, Energolinija, Niskogradnja, Kaldera…?  Čudno kako požari baš hoće na ugovore i papirne dokaze! Pamtimo požar u banjalučkom sudu 2010! Sve istražiti, detaljno - poručio je Borenović.

Podsjećamo, u požaru u objektu IRB nastala je ogromna materijalna šteta, ali nije bilo povrijeđenih. Mada vatra navodno nije izbila u prostorijama IRB, nego se samo na njih proširila, opozicija poziva istražne organe da ispitaju sve sumnje u ovom slučaju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...