LIDER PRORUSKOG DEMOKRATSKOG FRONTA U CRNOJ GORI ANDRIJA MANDIĆ: "Cetinje više ne zaslužuje da bude Prijestonica"

Mandić je dalje poručio da cilj Nove nisu samo glasovi, već pobjeda ideje i opstanak srpskog naroda u Crnoj Gori.

  • Regija

  • 02. Maj 2022  02. Maj 2022

  • 0

Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić poručio je kako 'Cetinje više ne zaslužuje da bude Prijestonica'.

"Nikšićani gledaju u pravcu budućnosti za razliku od onih na Cetinju. Prijestonica je nekad pripadala Cetinju, ali poslije napada na djecu, tu vidite da više ne postoji niko ko to želi da osudi. Cetinje više ne zaslužuje da bude prijestonica", kazao je on, prenosi portal Analitika.

Mandić je dalje poručio da cilj Nove nisu samo glasovi, već pobjeda ideje i opstanak srpskog naroda u Crnoj Gori.

"Naš cilj je ono što je nekada predstavljalo ugaoni kamen, ili nacionalnu misao sprskog naroda koji je razdrobljen i razdvojen sticajem nesrećnih istorijskih okolnosti, i podijeljen u više država. Napadnuta je njegova crkva, jezik, nacionalno biće, kultura i mladi su oni koji treba da budu na prvoj liniji fronta u odbrani vrijednosti koje nismo smislili mi. Sve ono što mi radimo i što zastupamo, to su smislili naši preci, a mi danas dokazujemo da li smo dostojni nasljednici i da li smo spremni da se borimo za ciljeve za koje su se i oni borili i koje su oni prije nas definisali", istakao je Mandić.

On je dodao da ne treba da prave “trule kompromise”, te da ne treba da postoji strah da neko može ukrasti pobjedu koju su, kako je rekao, izvojevali 30. augusta.

"Tada je Crna Gora prelomila i odlučila da ide drugim putem. I svi ovi klipove što nam stavljaju u točkove, bili to domaći ili inostrani igrači, sigurno ne mogu zaustaviti veliku pobjedu našeg naroda i političke ideje kojoj mi pripadamo", zaključio je Mandić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...