SLAVNI GLUMAC U VELIKIM PROBLEMIMA: Na suđenju godine prikazane uznemirujuće fotografije Johnnyja Deppa (FOTO; VIDEO)

Jedna fotografija prikazuje onesviještenog Deppa nakon dugotrajnog konzumiranja droga.

  • Show

  • 06. Maj 2022  06. Maj 2022

  • 1

Amber Heard u četvrtak je drugi put svjedočila na suđenju za klevetu koje je pokrenuo njen bivši suprug Johnny Depp. Sudu su prikazani tekstovi i fotografije koje je glumica snimila tokom njihovog burnog braka.

Jedna fotografija prikazuje onesviještenog Deppa nakon dugotrajnog konzumiranja droga.

Američka glumica detaljno je opisala navodno seksualno i fizičko zlostavljanje koje je, kako tvrdi, pretrpjela od zvijezde filma "Pirata s Kariba".

Prisjetila se incidenta kad ju je Johnny optužio za flertovanje sa ženom na Met Ballu.

"Kad smo se vratili kući, udario me u lice... Sumnjala sam da mi je slomio nos... Sjećam se da mi je nos bio natečen, crven", svjedočila je. Govorila je i o navodnom drugom napadu, tvrdeći kako ju je bivši suprug nogom gurnuo na pod u privatnom avionu.

<p>Johnny Depp</p>

Sky News prenosi i kako je Depp odbio potpisati predbračni ugovor prije vjenčanja 2015, a Amber je tad rekao: "Jedini izlaz iz ovoga je - smrt".

"Osjećala sam se kao najsretnija žena u svijetu kad me zaprosio, poklonio mi je prsten s ogromnim dijamantom. Ali počela sam razmišljati o predbračnom ugovoru uglavnom zbog činjenice što je on zarađivao puno više od mene, vjerovala sam da će potpisivanje predbračnog ugovora barem otkloniti sumnje, no on nije htio niti čuti za to. Johnny je taj predbračni ugovor shvatio kao uvredu pa mi je rekao: 'Mala, planiraš li ti to već otići?'", rekla je Heard na sudu u Fairfaxu u Virginiji.

Glumica je kasnije svjedočila i o Deppovoj ovisnosti o drogama - tvrdi kako je pio tablete koje je dobivao na recept dok je 2015. godine završavao snimanje filma "Crna misa" ("Black Mass"), nakon čega je otišao na detoksikaciju na svoj privatni otok.

image

Foto: Mega/The Mega Agency/Profimedia

No dok je bio na spomenutom liječenju, bivšu suprugu je, tvrdi ona, optuživao da je u kuću dovela drugog muškarca.

"Dok je snimao u Londonu, opijao se i zapostavljao posao. Jednom prilikom njegovo osiguranje moralo ga je nositi kući kao bebu... Zbog njega je patila i moja karijera - prestala sam prihvatati uloge s romantičnim scenama i snimala sam samo projekte u kojima sam nosila minimalnu šminku", izjavila je Amber.

Na sudu su u četvrtak puštene i snimke na kojima pijani ili drogirani Depp stenje i nesuvislo mrmlja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...