"SA VELIKOM TUGOM PRIMIO SAM VIJEST....": Milorad Dodik poslao izraze "najdubljeg saučešća" povodom pogibije...

Oglasio se član Predsjedništva Milorad Dodik.

  • Vijesti

  • 06. Maj 2022  06. Maj 2022

  • 12

“S velikim tugom primio je sam vijest o terorističkom napadu na grad Elad, gdje su tri osobe poginule, a nekoliko ih je teško povrijeđeno.

U svojstvu srpskog člana Predsjedništva BiH, a u ime naroda i institucija Republike Srpske, predsjednik države Izrael Issaku Herzoku kao i narod države Izrael, izražavam naše najdublje saučešće i oštro osuđujem napad na izraelskog Jevreja dok su posjetili sveto mjesto na planini Temple. Naše misli i molitve su s porodicama poginulih i povrijeđenih.

Terorizam ostaje globalni izazov koji zahtijeva jednoglasno djelovanje svih svjetskih dobronamjernih snaga”, poručio je Milorad Dodik u društvenim mrežama.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...