FRANCUSKI CHIC: Brigitte Macron na suprugovoj inauguraciji sva u bijelom, ali jedan detalj... (FOTO)

Inauguracija francuskog predsjednika Emmanuela Macrona, kojom je obilježen početak njegovog drugog petogodišnjeg mandata (službeno počinje 14. maja), prošla je bez velike pompe.

  • Žena

  • 07. Maj 2022  07. Maj 2022

  • 1

Svečana inauguracija održana je u Elizejskoj palači pred oko 500 uzvanika, među kojima su se našla i dva bivša predsjednika Francois Hollande i Nicolas Sarkozy, s kojim se Brigitte Macron srdačno pozdravila. Ceremoniju nisu propustila ni članovi njihovih porodica. Emmanuel Macron nema djecu, no njegova supruga iz prvog braka ima dva sina i kćer, a baš kao što su ga pratili na važnim predizbornim skupovima, sa svojim porodicama su stigli i u Elizejsku palaču na inauguraciju.Emmanuel Macron pozdravlja se s pokćerkom Tiphanie

Emmanuel Macron pozdravlja se s pokćerkom Tiphanie 

Na ulasku u dvoranu Macron je svojoj supruzi simpatično namignuo, a francuska prva dama kao i obično pozornost je plijenila pomno odabranim stajlingom.

I ovog puta bila je vjerna svom elegantnom, minimalističkom stilu kojeg ponekad razbija s nekim pomalo pomaknutim detaljem. Uz jednostavnu snježno bijelu shift haljinu, nosila je odgovarajući kraći sako od istog materijala na kojem su se isticali gusto poredani ukrasni dugmići, a stajling očekivano nosi potpis Louisa Vuittona.

Od nakita je nosila predimenzionirani plavi prsten, a kosu ležerno skupila u nisku punđu, pritom ostajući vjerna omiljenoj voluminoznoj frizuri.

Stajling je zaokružila vrtoglavo visokim štiklama u istoj boji s efektnim detaljem – špicastom srebrnom kapicom. Ovim cipelama francuska prva dama vjerna je već neko vrijeme, a kao i većina njezine garderobe nose potpis luksuzne pariške modne kuće Louis Vuitton, prenosi Tportal.hr.

 alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...