ONA TO ZNA: Kraljica Letizia u dobro krojenoj haljini za izgled od milion dolara (FOTO)

Midi haljina bez rukava razotkrila je njenu preplanulu put, ali i fit figuru.

  • Žena

  • 10. Maj 2022  10. Maj 2022

  • 0

Kraljica Letizia ljubiteljica je klasično krojenih modnih komada koje laskaju njenoj figuri. Jednom kad kupi odjevni komad ona će ga nositi opet i iznova.

Pokazala je to nedavno u Madridu na sastanku po imenu "Konkurentske prednosti snimanja u Španiji", a u organizaciji državnog sekretara za telekomunikacije i digitalnu infrastrukturu, španske Filmske komisije te investicijske kompanije ICEX-Invest.

Španska kraljica za ovu je priliku odabrala crvenu haljinu A kroja s potpisom Caroline Herrere koju karakterizira zatvarač s prednje strane modela. Midi haljina bez rukava razotkrila je njenu preplanulu put, ali i fit figuru.

Kraljica Letizija u haljini Caroline HerreraKraljica Letizia u haljini Caroline Herrera (Foto: Profimedia)

Kraljica Letizia u svom ormaru ima ovu haljinu već oko tri godine. Prvi put je nosila u septembru 2019. godine na primanju u čast španske košarkaške reprezentacije. Tada ju je sparila s crvenim štiklama otvorenih peta.

Ovog puta odlučila se za štikle u boji kože s vrtoglavom potpeticom koje su produžile cijelu figuru. Kombinaciju je zaokružila s crvenom torbicom zmijskog uzorka i visećim naušnicama brenda Jose Luis.

Kraljica Letizija u haljini Caroline Herrera 2019. godineKraljica Letizia u haljini Caroline Herrera 2019. godine (Foto: Profimedia)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...