DENIS ŠULIĆ HVALI DODIKOVU KUPOVINU GLASOVA SA 100 MARAKA: "Nećemo stati na ovome..."

On je naglasio da se na ovom neće stati, te da Vlada planira još projekata za mlade.

  • Politika

  • 13. Maj 2022  13. Maj 2022

  • 3

"Ovo je još jedan dokaz, kako se Vlada Srpske na čelu sa SNSD-om odnosi prema mladima", kazao je ovo za ATV potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Denis Šulić, komentarišući najavu srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, da će mladima, penzionerima i borcima biti isplaćena jednokratna pomoć u iznosu od 100 KM.

"Sigurno da Vlada Republike Srpske na čelu sa SNSD-om, u kontinuitetu pomaže populaciji i napretku mladih ljudi u Srpskoj. Siguran sam da će ova stvar, koju smo usvojili dogovorili na Predsjedništvu SNSD-a, a uz inicijativu i podršku predsjednika Dodika i potpredsjednice Željke Cvijanović, sigurno značiti mladim ljudima u Srpkoj", naveo je Šulić.

On je naglasio da se na ovom neće stati, te da Vlada planira još projekata za mlade.

"Ovo je još jedan način kako se Vlada Srpske na čelu sa SNSD-om odnosi prema mladima. Mimo ove pomoći, Vlada je odvojila značajna sredstva i za stipendiranje prvog drugog i trećeg ciklusa, a taj kontinuitet prate svi načelnici i gradonačelnici Srpske. Vlada i SNSD neće stati na ovome. Naime, u procesu smo kreiranja dodatnih politka za mlade u smislu projekata za zapošljavnje mladih i stambeno zbrinjavanje", istakao je Šulić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...