NIKO NE VJERUJE DA JE ZAGAZILA U OSMU DECENIJU ŽIVOTA: Slavna glumica pozirala skupa s kćerkom, svi su gledali u...

S obzirom da se često ne pojavljuje u javnosti, ovo je bila rijetka prilika da ih fotografi uhvate zajedno.

  • Show

  • 14. Maj 2022  

  • 0

71-godišnja glumica Jane Seymour', pozirala je sa svojom kćerkom, 40-godišnjom Katherine Flynn na događanju Open Hearts Gala u Malibuu, a svi su primijetili kako je Katherine preslika svoje majke.

S obzirom da se često ne pojavljuje u javnosti, ovo je bila rijetka prilika da ih fotografi uhvate zajedno.

Jane je Katherine dobila s Davidom Flynnom s kojim je bila u braku osamdesetih godina. Osim Katherine, ovaj par je dobio i sina Seana, a nakon braka s Davidom, Jane je uplovila u bračne vode Jamesom Keachom.

Foto: Profimedia

James i Jane također imaju dvoje djece, sinove Johna i Kristophera, a zajedno su bili od 1993. do 2015. godine.

Jane je ostala zapamćena po ulozi u jednom od nastavaka Jamesa Bonda davne 1983. godine ''Živi i pusti umrijeti'', a osim ovog klasika, glumica je uloge igrala i u ''Negdje u vremenu'', ''Lovcima na djeveruše'', a uloga po kojoj je dobila i nadimak je ona u seriji ''Dr. Quinn, žena vrač''.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...