BUJNE GRUDI NA IZVOL`TE: Nikome nije jasno kako je popularna Slavonka ovaj korzet navukla na sebe…

Claudia svojim objavama i bujnim oblinama mnoge ostavlja bez teksta, a tvrdi da je na njoj sve prirodno.

  • Estrada

  • 17. Maj 2022  17. Maj 2022

  • 0

Popularna slavonska influencerica Claudia Rivier, proslavila se zbog svojih raskošnih atributa koje ponosno pokazuje na profilu na Instagramu gdje ima gotovo 500.000 pratitelja, a sada im se odlučila pohvaliti osunčanim tenom.

Čini se kako je 26-godišnja Claudia iskoristila prve vruće dane ove godine i bacila se na hvatanje boje, a rezultate je odmah pokazala na društvenim mrežama.

"Osunčana", napisala je kratko uz fotografiju na kojoj pozira u uskom korzetu s vezicama koji joj bujne obline gotovo i nije uspio obuzdati.

Claudia svojim objavama i bujnim oblinama mnoge ostavlja bez teksta, a tvrdi da je na njoj sve prirodno.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...