HO'Š, NE'Š, ZIYECH: Vahid Halilhodžić ide na sastanak sa zvijezdom Maroka

Naš stručnjak povukao ključan potez.

  • Sport

  • 17. Maj 2022  17. Maj 2022

  • 0

Bosanskohercegovački stručnjak na klupi Maroka, Vahid Halilhodžić, ove sedmice će se sastati sa fudbalerom Chelseaja, Hakimom Ziyechom, kako bi riješili dugogodišnji nesporazum.

Nakon sastanka sa budućim fudbalerom Bayerna Noussairom Mazraouijem, sada je na red došao Ziyech, a sa kojim će naš stručnjak obaviti razgovor kako bi se on vratio u reprezentaciju Maroka.

"Ako sve bude kako treba, Ziyech će igrati u sljedećoj prijateljskoj utakmici reprezentacije Maroka protiv SAD-a, koja je na rasporedu 1. juna u Cincinnatiju. On će biti pozvan i za utakmice kvalifikacija za Afrički kup nacija protiv JAR-a i Liberije", pišu marokanski mediji.

Halilhodžićev dugogodišnji nesporazum sa Mazraouijem i Ziyechom bio je tema brojnih svjetskih medija, s obzirom na to da se samo o tome pričalo u posljednje vrijeme.

Budući da je marokanska javnost pozvala našeg stručnjaka da zakopa ratne sjekire sa ovim igračima, čini se da je on spreman da igrača Chelseaja vrati u reprezentaciju prije početka Svjetskog prvenstva u Kataru, prenosi Oslobođenje.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...