JE LI OVO ZNAK DA JE PUTIN TEŠKO BOLESTAN: Pogledajte snimak neobičnog ponašanja ruskog lidera, i predsjednik Tadžikistana se čudio (VIDEO)

Već sedmicama brojni svjetski mediji spekulišu kako je predsjednik Rusije Vladimir Putin teško bolestan.

  • Šareni svijet

  • 17. Maj 2022  17. Maj 2022

  • 0

Tako se prije nešto više od mjesec tokom razgovora sa ministrom odbrane Sergejom Šojguom desnom rukom čvrsto držao za sto. Tokom parade na Dan pobjede, 9. maja u Moskvi, bilo mu je hladno, pa se koristio dekom, a to nisu činili mnogo stariji veterani iz Drugog svjetskog rata.

Prilikom hodanja prije i nakon parade pokušao je prikriti šepanje. Njegovo lice je podbuhlo, oteklo, stručnjaci smatraju da koristi steroide, naročito od početka ruske agresije na Ukrajinu.

I posljednji snimak koji dolazi iz Moskve budi sumnje u Putinovo zdravlje. Naime, tokom sastanka predsjednikom Tadžikistana Emomalijem Rahmonom Putin kao da se želi ponovo pridržavati desnom rukom, ovaj put za stolicu, dok se istovremeno vrpolji nogama.  U jednom trenutku Rahmon baca pogled na Putinove "igrarije" nogama.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...