NOVI SKANDAL NA SUĐENJU GODINE: Objavljene ljubavne poruke Amber Heard - "Želim te rastrgati, proždirati, uživati u okusu..."

Heard je na sudu rekla da je "dnevnik bio više ljubavna bilježnica i dio komunikacije".

  • Show

  • 18. Maj 2022  18. Maj 2022

  • 0

Na sudu su otkriveni zapisi iz 'ljubavnog dnevnika' koji su dijelili Amber Heard i Johnny Depp.

Depp (58) tuži Heard (35) za klevetu i traži 50 milijuna dolara zbog tvrdnji o zlostavljanju koje je napisala za The Washington Post 2018., iako glumac nije imenovan. Danas su sudu  prikazane ljubavne poruke koje je Heard napisala svom bivšem mužu u njihovom zajedničkom 'ljubavnom dnevniku', u kojem su oboje pisali poruke jedno drugom.

U zapisu u dnevniku 22. svibnja 2015., Heard je napisala: "Prava ljubav nije samo ludilo strasti ili biranje sigurnosti mira. Radi se o tome da imamo oboje. Vidjela sam u tebi pravo prijateljstvo i poštovanje, ali još uvijek te više nego ikada želim rastrgati, proždirati i uživati ​​u okusu."

alt

U bilješci od 1. kolovoza 2015. Heard je napisala: "Jedva sam čekala da ti kažem koliko te obožavam. Nisam mogla zamisliti ljepši medeni mjesec."

17. kolovoza 2015. Amber je napisala: "Žao mi je što sam tako jako protresla volan. Prokletstvo, volim te Johnny, vezana sam za tebe zauvijek."

"Daj da pokušam ovo popraviti, daj da pokušam ovo zakrpati. Zaslužuješ. Trebam te... Ti si moj kamen temeljac, moje srce, moje sve. Mrzim kad se svađamo. Volim te više od svega. Trebam te, volim te", napisala je Amber, između ostalog.

alt

Također, u bilješci od 8. travnja 2016., Heard je napisala: "Žao mi je što mogu poludjeti. Žao mi je što sam te povrijedila. Kao i ti, mogu postati zla kad sam povrijeđena."

Heard je na sudu rekla da je "dnevnik bio više ljubavna bilježnica i dio komunikacije".

"Bilo mi je važno pokušati njegovati što više mira ako je moguće", zaključila je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...