PREDSTAVILA SVOJ NOVI SHOW: Shakira u cipelama koje zahtjevaju veliku dozu spretnosti (FOTO)

Uz uske crne hlače i crveni top ukrašen volanima Shakira je kombinirala crne gležnjače s platformom i vrtoglavom potpeticom.

  • Žena

  • 18. Maj 2022  18. Maj 2022

  • 0

U njujorškoj dvorani Radio City Music Hall održano je predstavljanje programske sheme američke televizijske mreže NBC. Ovom događanju prisustvovala je i Shakira koja je u društvu muzičara Nicka Jonasa predstavila svoj novi show "Dancing with Myself".

U pitanju je plesni takmičarski show koji je kolumbijska zvijezda osmislila u saradnji s Lizom Koshy. Takmičari imaju zadatak otplesati koreografiju koju je osmislio žiri, publika ih potom ocjenjuje i najbolja izvedba osvaja novčanu nagradu. Shakira, Liza i Nick u showu imaju ulogu spasitelja.

Shakira na predstavljanju programske sheme mreže NBCShakira na predstavljanju programske sheme mreže NBC (Foto: Afp)

Slavna ljepotica na predstavljanje je došla u kombinaciji koji bismo mogli nazvati vrlo jednostavnom da nije bilo cipela. Naime, uz uske crne hlače i crveni top ukrašen volanima Shakira je kombinirala crne gležnjače s platformom i vrtoglavom potpeticom.

Shakira u cipelama s vrtoglavom potpeticomShakira u cipelama s vrtoglavom potpeticom (Foto: Profimedia)

Bez obzira na platformu koja sigurno olakšava hodanje, potpetica ovih cipela zapravo je vrlo tanka i zato njihovo nošenje zahtjeva veliku dozu spretnosti. Shakira je ovom prilikom pokazala kako nema problema s nošenjem ovako ubojitih modela cipela i da je vrtoglave potpetice uopće ne plaše, prenosi Zadovoljna.hr. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...