OPTUŽENI U SLUČAJU ZENICATRANSA: Kasumović i drugi se izjasnili o krivici pred Kantonalnim sudom

Ročište za izjašnjenje o krivnji u slučaju Zenicatrans počelo je u 13 sati, a nedugo nakon toga počeli su izlaziti osumnjičeni u ovom slučaju.

  • Vijesti

  • 18. Maj 2022  

  • 8

Optuženi u slučaju Zenicatransa pred Kantonalnim sudom u Zenici izjasnili su se da nisu krivi, a advokati nisu imali zvanične izjave za medije.

Ročište za izjašnjenje o krivnji u slučaju Zenicatrans počelo je u 13 sati, a nedugo nakon toga počeli su izlaziti osumnjičeni u ovom slučaju. Advokati koji nisu imali zvaničnih izjava za medije su kazali da su osumnjičeni u ovom slučaju kazali da nisu krivi, da će svoje klijente braniti u sudnici te da nemaju što reći nakon održanog ročišta, prenosi Klix.

"Optuženi Edin Mehić nije pristupio na ročište za izjašnjenje o krivnji te će u odnosu na istog naknadno biti zakazano ročište za izjašnjenje o krivnji", poručili su iz Kantonalnog suda u Zenici.

Termin nastavka suđenja bit će poznat naknadno.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...