TRIKOVI ZLATA VRIJEDNI: Evo kako u tajnosti napustiti WhatsApp grupu koja vam je dosadila...

Ova opcija, koja će sigurno razveseliti mnoge, trenutno se testira na beta verziji WhatsAppa za korisnike računala.

  • HiTec

  • 20. Maj 2022  20. Maj 2022

  • 0

Bilo bi zanimljivo saznati podatak prosječnom broju grupa u koje su učlanjeni korisnici WhatsAppa. Onima koji su članovi više grupa poput obiteljskih, razrednih, školskih, kvartovskih, roditeljskih itd. stalno dolaze nekakve obavijesti, a iako je moguće stišati grupe, najbolje rješenje jest napustiti takve grupe ako u njima uopće ne sudjelujete.

No pri tome može biti problem što svi članovi grupe mogu vidjeti kada je korisnici napuste, što ponekad nije zgodno i htjeli bi je napustiti u anonimnosti. WhatsApp radi na upravo takvoj opciji te bi u budućnosti grupe na tom servisu za komunikaciju mogli napustiti u tajnosti, odnosno obavijest o vašem napuštanju grupe dobio bi samo njen admin, ali se ne bi prikazala u grupi i bila vidljiva svima, kao što je to slučaj danas.

Ova opcija, koja će sigurno razveseliti mnoge, trenutno se testira na beta verziji WhatsAppa za korisnike računala, no prema informacijama sa stranice WABetaInfo, uskoro će biti dostupna i na drugim platformama, uključujući i na Androidima, iOS-u, Macu i webu.

To, naravno, nije jedini novitet na kojem rade u toj kompaniji pa bi WhatsApp tako svojim korisnicima uskoro trebao omogućiti slanje datoteka većih od 2GB, kao i grupne pozive do 32 osobe te sudjelovanje do 512 osoba unutar jedne grupe, javlja Sam Mobile.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...