UŽAS NA BH. CESTAMA: Muškaraci izgubio kontrolu nad vozilom, udario u drvo i poginuo na mjestu nesreće

Nesreća dogodila u subotu oko 4.20 sati na magistralnom putu Modriča-Bosanski Šamac, u mjestu Miloševac.

  • Hronika

  • 23. Maj 2022  25. Maj 2022

  • 0

Petar Stojančić (25) iz Bosanskog Šamca poginuo je, a njegov prijatelj je povrijeđen, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se tokom vikenda dogodila u mjestu Miloševac na području Modriče.

Do nesreće je došlo kada je Stojančić izgubio kontrolu nad automobilom i sletio sa puta i udario u drvo, piše Srpska.info.

"On je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede i preminuo je na mjestu nesreće", pojasnio je izvor ovog portala.

Portparol PU Doboj Dragana Kerkez rekla je da se nesreća dogodila u subotu oko 4.20 sati na magistralnom putu Modriča-Bosanski Šamac, u mjestu Miloševac.

"Dogodila se saobraćajna nesreća slijetanjem sa kolovoza u kojoj je učestvovao P.S. sa područja opštine Bosanski Šamac,koji je upravljao automobilom marke Volvo, a sa kojim se u vozilu nalazio A.M. također iz Bosanskog Šamca. U ovoj saobraćajnoj nesreći P.S. je smrtno stradao, dok je A.M. zadobio tjelesne povrede i istom je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Modriča a potom u bolnici 'Sveti apostol Luka' u Doboju", istakla je Kerekzova.

Uviđaj su obavili policijski službenici Policijske stanice Modriča i o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...