NOĆNA MORA VLADIMIRA PUTINA: Pogledajte kako dronovi pale ruske tenkove kao da su od papira (VIDEO)

Ukrajinski dron snimio je ruske tenkove, a što se sljedeće dogodilo - pogledajte u videosnimku.  

  • Šareni svijet

  • 23. Maj 2022  24. Maj 2022

  • 2

Društvenim mrežama se širi videosnimak, koji pokazuje ruske tenkove kako se sakrivaju u vrtove porodičnih kuća na okupiranom području.

Na videosnimci je trenutak kada su ukrajinske trupe uništile ruske tenkove koji su bježali nakon što su uočeni kako se pokušavaju sakriti u vrtovima porodičnih kuća.  

Dronovi su snimili tenkove kako se voze i traže mjesto gdje bi stali u selu Zirkuni u sjeveroistočnoj ukrajinskoj regiji Harkiv

Jedan od tenkova snimljen je kako se vraća unatrag kako bi ušao u vrt, a posada tenka se penje na vozilo. Pokušali su prikriti svoj položaj, no nije im uspjelo. Ukrajinci su ubrzo uništili tenkove, a snimka ih pokazuje u plamenu.  

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...