SEKSI MAMA: Adriana Lima blista kao trudnica, jedna od najljepših žena svijeta snimljena na dodjeli nagrada u Francuskoj....

Manekenka ima još dvoje djece iz braka s bivšim suprugom Markom Jarićem, dvanaestogodišnju Valentinu i devetogodišnju Siennu.

  • Sex i grad

  • 24. Maj 2022  

  • 0

Jedan od najpoznatijih supermodela na svijetu, Adriana Lima, pojavila se na dodjeli nagrada Women in Motion u Francuskoj i zablistala u raskošnoj kreaciji leopard uzorka. Četrdesetogodišnja manekenka pozirala je u društvu partnera Andrea Lemmersa, ali unatoč besprijekornom izgledu, mnogima je za oko prvo zapeo njezin zaobljeni stomačić.

Lima se pridružila trendu koji obožavaju brojne zvijezde predvođene Rihannom, a to je isticanje trudničkog stomaka.

imageFoto: Profimedia

Manekenka ima još dvoje djece iz braka s bivšim suprugom Markom Jarićem, dvanaestogodišnju Valentinu i devetogodišnju Siennu. Jarić i Lima vjenčali su se na Dan zaljubljenih 2009. godine, a razveli 2014., nakon što je manekenka doznala za suprugov preljub.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...