REAL ODABRAO "MODRIĆEVOG NASLJEDNIKA": U Madrid stiže sjajni mladi veznjak za nevjerovatnih 80 miliona eura?

22-godišnji veznjak prema dostupnim informacijama trebao bi potpisati petogodišnji ugovor.

  • Sport

  • 24. Maj 2022  26. Maj 2022

  • 0

Francuski RMC Sport objavio je vijest da je Aurélien Tchouameni, dosadašnji vezni igrač Monaca odabrao -  igrat će za madridski Real. Francuzi raspolažu s informacijom da je dogovorena odšteta klubu iz kneževine na 80 miliona eura, a da mladog veznjaka čeka petogodišnji ugovor.

Podsjetimo, već par dana stara je vijest o tome kako su se agenti Tchouamenija bili dogovorili i s Realom, ali i s Liverpoolom, ali čini se da je srce 22-godišnjeg Francuza odabralo Santiago Bernabeu.

Dobrodošlicu su mu već poželjeli i navijači Reala.

Tchouameni može pokriti sve pozicije u sredini terena, a najbolje se snalazi na mjestu zadnjeg, odnosno centralnog veznog igrača. Po igračkim karakteristikama vrlo je sličan hrvatskom virtuozu i Realovoj desetki, Luki Modriću. U ekipi su od takvih igrača još i KroosCasemiroCamavinga Valverde pa će dolazak Tchouamenija samo još dodatno zaoštriti konkurenciju u veznom redu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...