ZRINJSKI POHVALIO POTEZ ŽELJE: To što ste učinili je jedna od najljepših priča u našem sportu

Utakmica je bila puna rezultatskih preokreta, a iako su se i dječaci Želje borili za titulu, sve je proteklo u najboljem redu i fer i sportskom nadmetanju. Na kraju su omladinici Plavih napravili špalir gostima i na taj način im odali priznanje za osvojenu titulu.

  • Sport

  • 24. Maj 2022  26. Maj 2022

  • 0

Pioniri Zrinjskog postali su prvaci BiH nakon što su u fantastičnom susretu na Grbavici remizirali protiv Željezničara 3:3, a iz mostarskog kluba uputili su posebnu zahvalnost domaćinu na fenomenalnom gestu na kraju utakmice.

Utakmica je bila puna rezultatskih preokreta, a iako su se i dječaci Želje borili za titulu, sve je proteklo u najboljem redu i fer i sportskom nadmetanju.

Na kraju su omladinici Plavih napravili špalir gostima i na taj način im odali priznanje za osvojenu titulu.

"Ovim putem se želimo zahvaliti FK Željezničar na gostoprimstvu, ljubaznosti i sportskom prijateljstvu. Ono što su iz FK Željezničar zajedno sa svojim navijačima učinili za naše pionire kako bi zauvijek u lijepom sjećanju imali povijesno osvajanje titule prvaka, zasigurno je jedna od najljepših priča u našem sportu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...