NAVODNA "TREĆA SUPRUGA" MUAMERA ZUKORLIĆA BRIŠE FOTOGRAFIJE: Sa Instagrama nestale sve skupocjene stvari u kojima je pozirala

Belkisa Crnovršanin (31), navodna treća žena po šerijatu pokojnog muftije Muamera Zukorlića, prema navodima srbijanskih medija voli i nosi isključivo skupocjenu i markiranu odjeću i torbe, čime se hvalila na društvenim mrežama.

  • Regija

  • 25. Maj 2022  26. Maj 2022

  • 3

Belkisa Crnovršanin (31), navodna treća žena po šerijatu pokojnog muftije Muamera Zukorlića, prema navodima srbijanskih medija voli i nosi isključivo skupocjenu i markiranu odjeću i torbe, čime se hvalila na društvenim mrežama.

Međutim, poslije teksta Kurira o skupim komadima, ova novopazarska novinarka izbrisala je sa svog profila doslovce sve fotografije sa kojih su "vrištali" popularni brendovi Dior, Prada, Gucci i Chanell...

Tako je na profilu na Instagramu ostavila samo fotografije koje nisu "sporne", odnosno na kojima nema torbica, skupih patika, dukseva. Kako je Kurir jučer pisao, žena koja je glavna tema u Raškoj poslije otkrića Kurira da se interesuje za svoja prava u ostavinskoj raspravi kao udovica imućnog muftije ljubiteljica je putovanja, a posebno voli Dubai i Abu Dhabi, ako je suditi po fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama.

Belkisa CrnovršaninFOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Na slikama, koje su mahom crnobijele, a koje je poslije našeg pisanja izbrisala, upadljivo je pokazivala torbe, koje su listom poznatih svjetskih brendova.

Belkisa CrnovršaninFOTO: PRINTSCREEN

Tako je na jednoj Belkisa hodala među kolonadama, okrenuta leđima, ali Chanell torbica od 8.800 dolara je "pozirala". Slična stvar bila je i na drugoj slici - opet Chanell, čija je cijena oko 8.000 dolara.

Na fotografijama su se mogle vidjeti i Prada od "skromnih" 1.750 dolara, ali i ona s potpisom Iv Saint Lorena, koja je slične cijene. Bilo je tu i Dior patika od 1.000 dolara i Gucci majice od 400. Da voli Dior, pokazala i još jednom sva zakamuflirana, ali sa jasno istaknutom pomenutom torbicom, sa sve imenom brenda. Cijena - sitnica - 3.350 dolara.

Na jednoj fotografije mogle su se vidjeti Prada čizme od 1.850 dolara,a na posljednjoj objavljenoj fotografiji, koju je također izbrisala, pozirala je u Celine duksu od 650 eura.

(Kurir)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...