HALILHODŽIĆ ISTRAJAVA: Objavio je spisak igrača Maroka za naredne utakmice, najveću zvijedu opet nije pozvao

Vahid Halilhodžić, selektor fudbalske reprezentacije Maroka, objavio je danas spisak za predstojeće prijateljske utakmice protiv Južne Afrike, Liberije i SAD-a.

  • Sport

  • 25. Maj 2022  26. Maj 2022

  • 2

Vaha je u reprezentaciju nakon duže od godinu odsustva vratio Noussaira Mazraouija i Amine Harita, dok na spisku nema najveće zvijezde Hakima Ziyecha, koji je odbio razgovore sa našem strategom.

Marokanski mediji u proteklom periodu pisali su da je Jablaničanin dobio ultimatum od čelnika tamošnjeg Saveza da mora vratiti zvijezde ili će dobiti otkaz.

Na spisku su - golmani: Yassine Bounou, Munir Mohamedi, Anas Zniti;

odbrana: Achraf Hakimi, Noussair Mazraoui, Sofiane Alakouch, Adam Masina, Sofian Chakla, Samy Mmaee, Romain Saiss, Nayef Aguerd, Yahya Attiat Allah, Jawad El Yamiq;

veznjaci: Sofyan Amrabet, Faisal Fajr, Adel Taarabt, Selim Amallah, Ilias Chair, Azzedine Ounahi, Aymen Barkok;

napad: Soufiane Rahimi, Amine Harit, Munir El Haddadi, Ayoub El Kaabi, Youssef En-Nesyri, Tarik Tissoudali i Zakaria Aboukhlal.

(Faktor) 

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...