TAJNA SLUŽBENOG VOZILA SA AUTOPUTA: U službenom "Audiju" koji je hit na internetu vozio se MARINKO ČAVARA, predsjednik Federacije BiH! (VIDEO)

Prema informacijama do kojih je došla "Slobodna Bosna" u službenom automobilu marke "Audi" (iz čijeg je prtljažnika virila "tenda") nalazio se Marinko Čavara, predsjednik Federacije Bosne i Hercegovine.

  • Mini market

  • 26. Maj 2022  26. Maj 2022

  • 5

"Šta mi sebi dopuštamo i trpimo...?!", ljutito je na svom nalogu napisao jedan korisnik facebooka koji se vozio autoputem A1 Sarajevo Sjever. "Gospodin pod pratnjom u vjerovatno službenom (našem?) vozilu vozi neku tendu koja viri iz prtljažnika, a sve to na autoputu", detaljno je ovaj učesnik u saobraćaju opisao prizor kojeg je vidio iz svoga automobila koji se kretao iza kolone službenih vozila.

Uslijedili su brojni komentari na facebooku. "Svaki dan sretnem desetak ovakvih govnara koje mi plaćamo""Garant janje na ražnju pečeno i umotano u najlon", "Pošalji na sve portale nek objave, jedva će dočekati...Užas".

Prema informacijama do kojih je došla "Slobodna Bosna" u službenom automobilu marke "Audi" (iz čijeg je prtljažnika virila "tenda") nalazio se Marinko Čavara, predsjednik Federacije Bosne i Hercegovine. Prema dostupnim informacijama, Čavara se uz obaveznu 24-satnu policijsku pratnju svakodnevno vozi na relaciji između Busovače gdje živi i Sarajeva u kojem mu je radno mjesto. Usput, kao pravi domaćin, nešto i pazari pa transportuje službenim automobilima...  

(SB / Facebook)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...