BENZEMA U AKCIJI: Fotografije Realovog "plana" za osvajanje Lige prvaka pravi je hit na internetu...

Za mnoge nikad teži put jednog osvajača Lige prvaka u Realu su popratili fotografijama "plana" koje su brzo postale hit na društvenim mrežama.

  • Sport

  • 29. Maj 2022  29. Maj 2022

  • 0

Nogometaši Real Madrida osvojili su novi pehar pobjednika Lige prvaka. U finalnom susretu odigranom na Stade de Franceu  pobijedili su Liverpool 1:0 golom Viniciusa Juniora iz 59. minute. 

Put do naslova nije mogao biti teži. Real je u nokaut fazu stigao iz skupine D, a onda u drami osmine finala izbacio Paris Saint-Germain nadoknadivši 0:1 iz prve utakmice i 0:1 u drugoj za ukupnih 3:2. Dramatično je bilo i u njihovim ogledima s Chelseajem koji su savladali nakon produžetka druge utakmice u kojoj su pred svojim navijačima nadoknadili zaostatak od 0:3.

Za mnoge nikad teži put jednog osvajača Lige prvaka u Realu su popratili fotografijama "plana" koje su brzo postale hit na društvenim mrežama.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...