SEKSI MAMA SA BALKANA: Zgodnu glumicu na Instagramu prati više od milion fanova, pogledajte i zašto...

Na Instagramu je prati više od milion ljudi, a te se brojka povećava iz dana u dan, a ona za sebe ističe da je glumica, obožavateljica pasa, producentica te ponosna majka.

  • Estrada

  • 31. Maj 2022  

  • 0

Madalina Ghenea bila je jedna od glavnih zvijezda zatvaranja ovogodišnjeg Filmskog festivala u Cannesu.

34-godišnja Madalina zablistala je u pripijenoj haljini s izrezima i bujnim dekolteom u prvom planu, a okupljenim je fotografima zavodljivo pozirala koji su je primijetili čim je kročila na crveni tepih.

Madalina se dosadašnjim glumačkim ostvarenjima i ulogom Sophije Loren u filmu "House Of Gucci" dodatno proslavila i ljubavnim vezama i to s jednima od najpoželjnijih muškaraca današnjice poput Gerarda Butlera, Michaela Fassbendera i Leonarda DiCaprija, bila je u vezi s trgovcem umjetninama Vitom Schnabelom, dok iz veze s rumunjskim poduzetnikom Matthewom Stratanom ima kćer Charlotte.

Posljednji je njezino srce osvojio Andrea Castagnola s kojim je bila snimljena nekoliko puta u javnosti, iako vezu s njim službeno nije potvrdila.

Na Instagramu je prati više od milion ljudi, a te se brojka povećava iz dana u dan, a ona za sebe ističe da je glumica, obožavateljica pasa, producentica te ponosna majka.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...