SVI NA OKUPU: Nakon dvije godine Meghan i Harry opet s kraljevskom porodicom, evo i povoda

Kraljica Elizabeta, princ Charles, princ William i Kate Middleton okupljeno mnoštvo su pozdravili s balkona Buckinghamske palače,

  • Show

  • 02. Jun. 2022  03. Jun. 2022

  • 0

Meghan Markle pojavila se prvi put nakon dvije godine u društvu članova britanske kraljevske porodice na ceremoniji "Trooping the Color", kojom je i službeno počela proslava platinastog jubileja kraljice Elizabete. 

40-godišnja Meghan pridružila se svom suprugu, 37-godišnjem princu Harryju, i članovima kraljevske porodice kako bi iz Ureda general-bojnika gledala spektakularnu vojnu paradu.

Pojavila se i sve oduševila u elegantnoj tamnoplavoj haljini i bijelom šeširu širokog oboda s velikom mašnom britanskog dizajnera Stephena Jonesa. 

Fotografi su je uhvatili kako se zabavlja u društvu malenih kćeri Petera Phillipsa te Mikea i Zare Tindall. Smješkala im se i čavrljala s njima, a u jednom trenutku stavila je prst na usta kako bi ušutkala malenu Miju Tindall, kojoj je, čini se, bilo malo dosadno.

Meghan i Harry pridružili su se tako velikoj kraljevskoj grupi koja uključuje svu kraljičinu unučad i njihove supružnike, a osim njih, tu su princeza Beatrice i njezin suprug Edo, princeza Eugenie i njezina porodica, Peter Phillips i Zara Tindall te njihove porodice. 

Kraljica Elizabeta, princ Charles, princ William i Kate Middleton okupljeno mnoštvo su pozdravili s balkona Buckinghamske palače, dok je princ Andrew u potpunosti isključen iz događanja i neće se pojaviti zbog skandala u koje je bio uključen, prenosi Dnevnik.hr.

Fotografije pogledajte  ovdje

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...