NA ČIJU KLUPU ĆE SJESTI ISKUSNI TRENER: Sloboda i Velež nisu jedini premijerligaši zainteresovani za usluge Amara Osima

Kome je u ovom trenutku bliži, teško je reći...

  • Sport

  • 03. Jun. 2022  

  • 0

Ovog ljeta čini se da će nekoliko klubova pokušati u svoje redove dovesti Amara Osima. Iako je on nekoliko mjeseci van trenerskih voda, Sloboda Tuzla i mostarski Velež su otvoreno krenuli u razgovore sa njim.

Ipak nisu samo ta dva kluba zainteresovana za nekadašnjeg šefa stručnog štaba Željezničara. Trebinjski Leotar bi također rado na svojoj klupi vidio Amara, navodi SportDC.

Razgovori Leotara i Amara su bili aktuelni i prošle godine, a Osim se na kraju ipak zahvalio Leotaru i odustao je od preuzimanja tima iz Trebinja. Tada je imao još važeći ugovor sa timom sa Grbavice. On je istekao ovog ljeta i Osim je praktično slobodan trener i može da pregovara sa klubovima.

Kome je u ovom trenutku bliži, teško je reći, a nije na odmet istaći da on u Trebinju provodi veliki dio vremena.

Od prije nekoliko godina ima i stan u ovom gradu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...