TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U BIH: Vozač motocikla se zabio u kamion, motor u potpunosti izgorio nasred puta (VIDEO)

Motociklista teško povrijeđen

  • Hronika

  • 05. Jun. 2022  05. Jun. 2022

  • 0

Motociklista iz Češke teško je povrijeđen u današnjoj saobraćajnoj nezgodi kod Miljevine, ali je van životne opasnosti, rečeno je Srni u Univerzitetskoj bolnici Foča.

Češki državljanin zadobio je prelom lijeve podlaktice.

Na magistralnom putu Foča-Sarajevo, u mjestu Ponor, na ulazu u Miljevinu, danas oko 12.00 časova, sudarili su se motocikl marke „honda“, kojim je upravljao češki državljanin čiji su inicijali F.B. i putničko vozilo „opel“ kojim je upravljao Š.M. iz Istočnog Sarajeva.

Tom prilikom motociklista je teško povrijeđen, a motocikl je u potpunosti izgorio, potvrdili su u Policijskoj upravi Foča.

Policija je izvršila uviđaj i o svemu obavijestila dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva u Trebinju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...