"DUŽA MI JE ŠTIKLA NEGO LJUBAV TVOJA": Pjesma koja je za tri dana postala najslušanija u BiH

Kao najslušanija, na prvom mjestu trendinga našla se pjesma "Štikla" srbijanske pjevačice Edite Aradinović.

  • Zabava

  • 07. Jun. 2022  07. Jun. 2022

  • 1

Pjesme u trendingu YouTubea uglavnom su dokaz kakva vrsta muzike dominira među današnjom omladinom, a jedna od njih popela se za tri dana na sami vrh ljestvice.

Kao najslušanija, na prvom mjestu trendinga našla se pjesma "Štikla" srbijanske pjevačice Edite Aradinović. 

Odmah u prvoj rečenici Edita poručuje: "duža mi je štikla nego ljubav tvoja", a sudeći po komentarima slušateljima se dopada stil ove pjevačice te su već predvidjeli kako će ovo biti novi "ljetni hit".

Na drugom mjestu je, pak, dvojac iz Sarajeva Cunami i Sajfer sa njihovom pjesmom "Ignor".

Reperi su sami pisali tekst pjesme, a on je karakterističan za današnje hitove "bržih" ritmova koje preferira omladina. Za 8 dana skupili su preko milion pregleda te brojne komentare s pohvalama.

Najbolji pokazatelj muzičkog izbora omladine je trening YouTubea (Foto: Screenshot)Najbolji pokazatelj muzičkog izbora omladine je trening YouTubea (Foto: Screenshot)

Nakon domaćih izvođača, niz nastavljaju oni iz Srbije, a među kojima je izvođačica Mahrina koja je tek predstavila svoju prvu pjesmu te dobro poznati Devito, Nucci, Tea Tairović i Darko Lazić sa novim pjesmama.

Ono što je zanimljivo je da YouTube trendingom gotovo uvijek vladaju ista imena, kao i isti žanrovi muzike koji se vrte na cijelom Balkanu, pa samim tim i našoj zemlji. (Klix.ba)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...