CRNOGORSKI ŠEF DIPLOMATIJE PRIMIJETIO: "Lavrov je u Srbiju mogao doći vozom, to nije zabranjeno"

Krivokapić je to rekao, nakon sastanka sa grčkim kolegom Nikosom Dendijasom, primijetivši pritom da vozovi na relaciji Beograd - Moskva nisu zabranjeni.

  • Regija

  • 07. Jun. 2022  07. Jun. 2022

  • 2

Povodom odluke Crne Gore da zabrani prelet aviona ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova preko svoje teritorije, crnogorski šef diplomatije Ranko Krivokapić kaže da je ta posjeta Srbiji mogla biti obavljena vozom.

Krivokapić je to rekao, nakon sastanka sa grčkim kolegom Nikosom Dendijasom, primijetivši pritom da vozovi na relaciji Beograd - Moskva nisu zabranjeni.

Krivokapić je, prenosi portal podgoričkog Dana, ponovio da je odluka o zabrani elementarno poštovanje obaveza koje je Crna Gora preuzela, i da zbog toga, kaže, iznenađuju reakcije koje su nakon toga uslijedile.

Lavrov je trebalo juče da doputuje u dvodnevnu posjetu Beogradu, ali je njegov dolazak otkazan zbog toga što su, kako je rekao, Crna Gora, Sjeverna Makedonija i Bugarska zabranile prelet aviona ruske vlade preko njihovih teritorija.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...