IZBOR DANIJELE MARTINOVIĆ: Raskošna haljina koja bi se savršeno uklopila na holivudski crveni tepih (FOTO)

U Zagrebu je sinoć održan Story Hall of Fame. Brojne hrvatske i regionalne zvijezde okupile su se na glamuroznom događanju. Kako i priliči ovakvoj prilici, poznate dame dale su sve od sebe da zablistaju na crvenom tepihu.

  • Žena

  • 08. Jun. 2022  08. Jun. 2022

  • 0

U Zagrebu je sinoć održan Story Hall of Fame. Brojne hrvatske i regionalne zvijezde okupile su se na glamuroznom događanju. Kako i priliči ovakvoj prilici, poznate dame dale su sve od sebe da zablistaju na crvenom tepihu.

Baš kao i na oskarovskom ili kanskom crvenom tepihu, pozirale su ispred fotografa u raskošnim modnim izdanjima.

Jedna od dama koja je oduševila svojim modnim odabirom bila je i Danijela Martinović. Splitska pjevačica zablistala je u slojevitoj večernjoj haljini žute boje napravljenoj od tila.

Danijela Martinović na Story Hall of FameuDanijela Martinović na Story Hall of Fameu (Foto: Josip Regovic/Pixsell)

U kontekstu mode, dugo se smatralo da je žuta jedna od najriskantnijih boja. Bez razloga, ako pitate modne znalce, jer žuta pristaje baš svakoj puti.

Ova topla boja, između ostalog, simbolizira nadu, sreću, optimizam i pozitivu, a istraživanja su pokazala da stimulira živčani sustav, aktivira memoriju i potiče komunikaciju.

Susan Kelechi Watson, zvijezda serije This Is Us, na dodjeli nagrada SAGSusan Kelechi Watson, zvijezda serije This Is Us, na dodjeli nagrada SAG (Foto: Guliver Images)

Žute toalete čest su odabir svjetskih zvijezda za svečana događanja poput dodjela nagrada, premijera i gala večera jer ih u moćnom kontrastu crvenim tepihom žute haljine odmah lansiraju u centar pažnje.

Danijela je ovim izdanjem još jednom potvrdila kako je haljina u žutoj boji definitivno odličan odabir za glamurozne prilike, piše Zadovoljna.hr.

Danijela Martinović na Story Hall of FameuDanijela Martinović na Story Hall of Fameu (Foto: Tomislav Miletic/Pixsell)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...